Főoldal

KÉPEK

MEXIKÓ ÚTINAPLÓ

MOST ÉPP

INFO
Zenélek, és PE-GTK nemzetközi gazdálkodás szakon tanulok. Szeretek utazni, és szeretem lefényképezni, ahol járok.
Ha akarsz, megtalálsz: fb, mail, flickr

WEBBARÁTOK

Vartam Ckarlita

2010
01 02

2009
01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2008
01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2007
09 10 11 12

2006-2007 - hsz.freeblog.hu
(Mexikóból)

¡Adéu Alcoi! - eszterkeblog

2010. február 6.
¡Adéu Alcoi!

Hajaj. Ennek vége. Utolsó ebéd a törököknél, utolsó nagy csütörtöki buli (másnapos péntekkel), utolsó pénteki vacsi barátokkal (alkohol nélkül, a csúnya másnapra tekintettel), utolsó shopping a csajokkal (szolidan, mert annyi hely nincs a bőröndben), utolsó liftezés a nemzetközi irodába papírokért, utolsó két vizsgáról még nincs eredmény, utolsó bevásárlás a sarki Mercadonában. Utolsó ebéd, amikor Juliet kinyitja a konyhaszekrényt és tanácstalanul megkérdezi (csak úgy, nem is tőlem, inkább a levegőbe): "Mit egyek?" Utolsó spagetti, mert komolyabbat főzni lusta vagyok (meg mert ez van itthon). Utolsó alkalom, hogy meg kell másznom ezt a jókora kaptatót, aminek a közepén lakunk. Utolsó nagy séta Alcoyban és az utolsó átsétálás 4-5 hídon egy délután.

Utolsó busz Alicantéba, aztán irány Madrid Barajas reptér (hihetetlen, de van közvetlen busz a reptérre. Alicantéból.) A reptéren a csomagmegőrzősök becsületére bízom minden cuccomat, én magam pedig felpattanok egy metróra, és meg sem állok a város közepéig.

A Parque del Retiro elég nagy ahhoz, hogy eltöltsem az időt tízig, amikor általában nyitnak a múzeumok, templomok, meg bármi, ami egyébként zárva van. A park egyik sarkánál van a Puerta de Alcalá, onnan egy kis kitérővel - a Gran Víát útba ejtve - megnézem a Puerta del Sol-nál Madrid jelképét, a szamócát csemegéző medvét. Persze nem maradhat ki a főtér, a Plaza Mayor. Közeledünk a Palacio Realhoz, azaz a királyi palotához, aminek pont a sarkában van a székesegyház, az Almudena. És ha az időt jól osztom be, akkor a naplemente pont a Templo de Debodnál ér.

Akkor viszont már indulnom is kell vissza a reptérre, mert este nyolckor száll fel a gép, és háromnegyed tizenkettőre ér Budapestre. (Ilyen messze van, vagy légcsavarossal megyünk??) elnéztem, szóval negyed tizenkettőre. Így picit reálisabb a menetidő :)

Micsoda, én, holnap, Magyarországon?! Máris?

A bejegyzés trackback címe:

https://eszterke.blog.hu/api/trackback/id/tr501733804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

***

süti beállítások módosítása