Főoldal

KÉPEK

MEXIKÓ ÚTINAPLÓ

MOST ÉPP

INFO
Zenélek, és PE-GTK nemzetközi gazdálkodás szakon tanulok. Szeretek utazni, és szeretem lefényképezni, ahol járok.
Ha akarsz, megtalálsz: fb, mail, flickr

WEBBARÁTOK

Vartam Ckarlita

2010
01 02

2009
01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2008
01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2007
09 10 11 12

2006-2007 - hsz.freeblog.hu
(Mexikóból)

Első hét az egyetemen - eszterkeblog

2009. szeptember 17.
Első hét az egyetemen

Ez a hét orientációs hét volt, kedden kezdődött és ma már vége is van :), szóval nem volt valami fárasztó. :) Kedden sok hasznos dolgot mondtak el, a szerdai engem nem nagyon érdekelt és még kevésbé érintett, mert angol nyelvű tárgyakról volt szó, meg tesztet írtunk, hogy ki mennyire tud spanyolul. Közben azért megtudtam, hogy lehet valencià-t tanulni, ami olyasmi, mint a katalán, de valószínűleg óraütközésem lesz, szóval majd megnézem, mit tehetek az ügy érdekében. (Opció a két francia közül az egyikre nem bejárás, mert ez kezdő francia és én már négy évet tanultam, de majd meglátom, mennyire kellenek belőle az elméleti órák, mert azért mégiscsak 6 kredit.)

Ma délelőtt elmondták, hogy kell felvenni a tárgyakat, meg egyéb hasznos infókat, és végre elmagyarázták, hogy kell beállítani a wifit. (Eléggé bonyolult.) Úgyhogy most itt ülök az egyetem előtt egy padon, és amúgy nagyon szépen ki van az egész világítva, Alcoy baromi jól néz ki :))) viszont kezd hideg lenni... :S Nem tudom, mi lesz így a holnapi/holnaputáni Alicante-i kirándulásból+strandolásból... jövő héten szerintem még hidegebb lesz.

Az órarendem amúgy egész jó, csak minden második pénteken van órám. Viszont kedden reggel nyolcra megyek, és néhány egy-másfélórás szünettől eltekintve este tízig óráim vannak. Eddig két órán tudtam bent lenni, mert erasmusos tájékoztatón ültünk egyfolytában, de ez a kettő eddig szimpatikus, a tanárok is jófejek.

Az egyetem szép, modern, tiszta, világos, stb stb.

És a világ legjobb dolga pontosan öt percre lakni az egyetemtől :), mert fél óra alatt simán haza lehet ugrani reggelizni, még úgy is, hogy be kell ugranod a boltba tejért. :)

Alcoyban a csütörtök (azaz ma!!) bulinap, mert pénteken már sokan hazamennek. Ma "back to school party" lesz a Gaudí nevű szórakozóhelyen/diszkóban/nem tudom mi, még nem voltam. Tíz euró, kettőig ingyenpia. Nem mondom, hogy olcsó, de hát ez Nyugat-Európa... ennyibe két-három sör is belekerül...

A bejegyzés trackback címe:

https://eszterke.blog.hu/api/trackback/id/tr231389279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"Az órarendem amúgy egész jó, csak minden második pénteken van órám." - ezen annyira elkezdtem röhögni, először azt hittem csak kéthetente péntekenként lesz órád, hihi (: Na jó volt a buli bájdövéj?
XD
áá, nem voltam... lustultam bigbrothert néztünk juliettel az egyik lakótársammal :D mentem volna én, csak legjobbhaverok nem akartak, féligmeddigegyedül meg annyira mégse... :S

***

süti beállítások módosítása