Főoldal

KÉPEK

MEXIKÓ ÚTINAPLÓ

MOST ÉPP

INFO
Zenélek, és PE-GTK nemzetközi gazdálkodás szakon tanulok. Szeretek utazni, és szeretem lefényképezni, ahol járok.
Ha akarsz, megtalálsz: fb, mail, flickr

WEBBARÁTOK

Vartam Ckarlita

2010
01 02

2009
01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2008
01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2007
09 10 11 12

2006-2007 - hsz.freeblog.hu
(Mexikóból)

Cím nélkül - eszterkeblog

2009. október 1.
Cím nélkül

Na igen.. Spanyolország nem egy olcsó hely.. most épp internetet akartunk szerzodni, hogy legyen végre otthon, de az olcsóbb szolgáltatók a mi utcánkba nem érnek el, a maradék ketto meg drága. Szóval marad az usb-s mobilnet, a legolcsóbb, amit találtam, és nem kell hozzá 25 év huségnyilatkozat (na jó, túloztam), az havonta 30 euró, plusz 50 euró az usb modem, á de nem tudom, lehet, hogy nem nyitom meg, azért ez elég sok...mindegy, hétfoig van idom meggondolni, mert úgyse volt nekik a boltban. Végulis az egyetemen van wifi, azért havi 40 eurót másra is el lehet kolteni.... (pontosabban nincs folosleges havi 40 eurom :D inkabb utazom belole, vagy mondjuk eszem :D) es 5 percre lakom az egyetemtol... na, szoval ezt most jól megbeszéltem magammal :D

Egyebkent beteg vagyok (ja, bocs hogy csak elvétve írok ékezeteket, gépterembol írok, nem laptoprol), van egy kis lázam, ma már 2 algopyrint ettem, tobbet nem vagyok hajlando. Este csinalok magamnak egy forró levest, attol jobban leszek szerintem... :)

A mult csutortoki nemzetkozi vacsiról szerintem még nem meséltem, jó volt, paprikás krumplit csináltunk Gáborral, pontosabban én csináltam, Gabor krumplit pucolt. :) Ha nem felejtem el, majd beteszek par képet, csak még a kamerárol se tettem át. Mindenki hozott valami tipikusat az orszagabol, persze nem hianyzott a jamón serrano es a tortilla española :) ami igazabol tojas osszesutve krumplidarabokkal.

Ma bulinap van, csutortok, de nem megyek sehová, inkabb otthon gyogyulgatok, mert szombaton fesztival itt Alcoyban: koncertek, dj, street art, sör, capoeira...

A bejegyzés trackback címe:

https://eszterke.blog.hu/api/trackback/id/tr511421544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

úúúde jól hangzik a hétvégi program! addig gyógyulj meg(-: pálinkát nem vittél? AZ orvosság.
nem, de ha valaki meglátogat, mindenképp hozzon! ;)
jaja, remélem jó lesz :) 2 hét múlva meg font roja nemzeti park, utána meg barcelona :) otthon mi újság?:)
jóidővan. isi.meló.pénzgyűjtés. Most kisem mozdulok nagyon csak próbálni. dee azért a hétvége zsúfolt lesz koncertügyileg. péntek skb, szombat ugye meg wattacukor end brains a presszóban.
ííííj de jó zenei hétvége lesz akkor :) jobbnál jobb bandák :D
jaaaaj végre vége soha többet nem iszom (-:

***

süti beállítások módosítása