Főoldal

KÉPEK

MEXIKÓ ÚTINAPLÓ

MOST ÉPP

INFO
Zenélek, és PE-GTK nemzetközi gazdálkodás szakon tanulok. Szeretek utazni, és szeretem lefényképezni, ahol járok.
Ha akarsz, megtalálsz: fb, mail, flickr

WEBBARÁTOK

Vartam Ckarlita

2010
01 02

2009
01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2008
01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2007
09 10 11 12

2006-2007 - hsz.freeblog.hu
(Mexikóból)

Ne figyeljetek, csak hangosan gondolkodom - eszterkeblog

2008. december 10.
Ne figyeljetek, csak hangosan gondolkodom

Van itt sok dolog, mérlegelni kell. Kimenni ugye könnyű, ezzel nincs gond, csak akkor sok minden borul. Van olyan, hogy Erasmus, ki lehet menni, ki is kéne, csak mikor. Mikor boruljon az a minden? (Mert utána biztos hogy lesz "menjek-maradjak?", és főleg egyetemen belül könnyű mozogni...) Mert van az egyik oldalon Wattacukor, meg nagybőgő, meg Veszprém, meg persze család barátok kutya. Meg van a másik oldalon Spanyolország. Wattacukor ki tudja még, hogy meddig van, Eszti jövőre elmegy fogorvosnak, kérdőjel kérdőjel. Zenélni kint is lehet. Bőgőzni már valamivel (drágább és) nehezebb, de lehet, hogy mégsem. Veszprém nélkülem is Veszprém marad, a hiányt lehet kompenzálni. Család barátok kutya, na ezek kényes pontok. Egy évet kibírtam nélkülük, na most hogy hosszabb (?) távon menni fog-e, az jó kérdés, de pro, hogy Spanyolország azért Mexikónál közelebb van.

Mert ugye az a gond, hogy ha egyszer elindulsz, nincs megállás. Számos élő példát fel tudok rá hozni, mondjuk Kingát, aki Svájcban volt cserediák, befejezte a gimit, aztán irány Anglia és azóta is ott él, vagy mondjuk Nórit, aki kint volt Németországban, aztán itthon érettségi, és most Wiener Neustadtban tanul. És én is menni akarok. Nem az, hogy innen el, dehogyis, semmi (?) bajom nekem ezzel az országgal (a várossal meg pláne nem!), ami meg bajom, azzal nem foglalkozom, már ha nem ügyem, vagy más jó dolgok elfeledtetik. Szóval nem innen el, hanem valahová oda. Ugye érezhető a különbség?

Félni nem félek, egyedül is elindulok én, ha 18 évesen képes voltam rá, most is képes vagyok. Csak inkább azt nem tudom, hogy mi lesz. Meg hogy mikor kell/lehet/szabad váltani. Mert ha kimegyek, azzal valami változik(, nagyon). Inkább attól félek, hogy jól időzítek-e, persze, ez soha nem fog kiderülni, úgyhogy utólag aztán nem is kéne majd gondolkozni rajta.

A bejegyzés trackback címe:

https://eszterke.blog.hu/api/trackback/id/tr23816401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Amiket felsoroltál (vp, család, barátok, kutya) azok itt lesznek akkor is, ha visszajössz. (bár a zenekart nem tudom) Ne várd meg, amíg valami olyasmi fog idekötni, amit már nem tudsz csak úgy itthagyni egy évre sem.

Persze én is csak hangosan kommentelek, nem kell idefigyelni
:)
milyen igazad van.

***

süti beállítások módosítása